Categorii

Vezi si alte recomandari

STANDEXMEDER - KSK-1A46-1020 - Reed Switch, SPST-NO, 1 A, 200 V, 10 W

STANDEXMEDER - KSK-1A46-1020 - Reed Switch, SPST-NO, 1 A, 200 V, 10 W
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
47,65 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80580
Adaugă la favorite0
Descriere
KSK-1A46-1020 este un comutator reed miniatural SPST-NO potrivit pentru aplicații de relee, detectoare de supape și comutatoare de detectare rotative. Are o lungime de sticlă de 12 mm, un diametru de 2 mm, o putere nominală de 10W, o tensiune de comutare de 200VDC și o curent de comutare de 0,5A DC. Diferențial de închidere o durată lungă de viață Interval de temperatură de operare -40 până la 130 ° C Aplicații Testare și măsurare, Securitate, Aerospațial, Apărare, Militar, Industrial
Reed Switch-ul KSK-1A46-1020 este un întrerupător de tip SPST-NO, ideal pentru aplicații de releu, detectare a valvei și comutatoare de detecție rotativă. Are o lungime de sticlă de 12mm, un diametru de 2mm, o putere nominală de 10W, o tensiune de comutare de 200VDC și un curent de comutare de 0.5A DC. Datorită diferenței mici de închidere și unei durate de viață lungi, acest produs poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi măsurarea și testarea, securitatea, industria aeronautică, apărarea, industria militară și industrială. Caracteristicile acestui produs includ o gamă de produse adaptate, o putere de comutare de maxim 10W, o tensiune de comutare de maxim 200V, un curent de contact maxim de 1A, o rezistență de contact maximă de 0,2 ohmi și o operare maximă de 20AT. Configurația contactului este de tip SPST-NO, ceea ce înseamnă că este un întrerupător cu un singur pol și un singur tip de contact deschis. Acest lucru îl face potrivit pentru aplicații care necesită o conexiune non-normally closed. În concluzie, Reed Switch-ul KSK-1A46-1020 este un produs de înaltă calitate, cu o gamă diversificată de aplicații și caracteristici tehnice remarcabile, fiind potrivit pentru diverse domenii industriale și militare.
Detalii produs
CL80580

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Configurare contact
SPST-NR
Funcționează la min
10 AT
Putere de comutare Max
10 W
Tensiune de comutare Max
200 V
Curent de contact max
1 A
Rezistență de contact Max
0.2 ohm
Operați AT Max
20 AT

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare