Categorii

Stație de lipit Weller WTCP 51

Staţia de lipire cu aliaj WTCP 51 este recomandată pentru lucrări de lipire la componente electronice cu sensibilitate electrică sau termică ridicată.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.506,29 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL589
Adaugă la favorite0
Descriere

Staţia de lipire cu aliaj WTCP 51 este recomandată pentru lucrări de lipire la componente electronice cu sensibilitate electrică sau termică ridicată. Reglarea temperaturii se realizează pe principiul WELLER-Magnastat. Când vârful este rece, magnetul permanent este atras de senzorul de temperatură feromagnetic. Astfel este acţionat comutatorul. Atunci când senzorul se apropie de punctul Curie, acesta îşi pierde calităţile feromagnetice, nemaiputând menţine magnetul permanent. Magnetul cade şi aduce comutatorul în stare de deconectare, ceea ce duce la întreruperea alimentării cu curent către elementul de încălzire. Atunci când vârful se răceşte puţin, senzorul de temperatură atrage din nou magnetul permanent şi se va realiza din nou alimentarea cu energie.  Un alt avantaj al acestei stații de lipit este acela că, la înlocuirea vârfului, ciocanul de lipit este deconectat. Astfel, corpul de încălzire nu se poate arde atunci când lipseşte vârful.

Alegerea temperaturii de lucru se realizează prin simpla înlocuire a vârfurilor de lipit marcate cu codificaţii de temperatură. Ciocanul de lipit TCP-S este separat galvanic de reţea şi funcţionează cu tensiune mică de protecţie de 24 V CA sau CC. În execuţia standard, ciocanul de lipit este dotat cu un cablu din silicon termorezistent şi un vârf de lipit WELLER "Longlife" PT-B7.

 

Caracteristici tehnice:

  • Tensiunea de reţea: 230 V (240 V, 120 V), 50 (60) Hz
  • Tensiune de încălzire: 24 V, 50 (60) Hz
  • Puterea ciocanului de lipit: max. 50 W la 24 V
  • Siguranţă de reţea: T0,315 A
  • Control: control în 2 puncte cu senzor de temperatură

Detalii produs
CL589

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare