Categorii

Stație de lipit Duratool ZD-929B/89-2926

Duratool ZD-929B/89-2926 este o stație de lipit performantă și de calitate. Temperatura poate fi reglată prin butonul rotativ și este indicată de cele 12 LED-uri. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
388,04 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL580
Adaugă la favorite0
Descriere

Duratool ZD-929B/89-2926 este o stație de lipit performantă și de calitate. Temperatura poate fi reglată prin butonul rotativ și este indicată de cele 12 LED-uri. Stația Duratool vine cu un suport de susținere integrat a creionului de lipit și suport pentru un burete de curățat vârful creionului de lipit.

Pachetul conține: Unitatea de alimentare, creion de lipit (cu vârf ascuțit de 0,8 mm), suport pentru creionul de lipit, burete și manualul cu instrucțiuni de utilizare

Caracteristici tehnice:

  • Intervalul de temperatură suportat: 150ºC - 420ºC
  • Siguranță ESD (Descarcare electrostatica)
  • Toleranţă: ±5ºC
  • Putere de ieșire: 48W
  • Dimensiune: 96mm x 116mm x 170mm
  • Lungimea fierului: 198mm
  • Lungimea firului 1,1m
  • Tensiunea de alimentare: 220V – 240V
Detalii produs
CL580

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare