Categorii

Stație de lipire cu aliaj WELLER PU 81

Stația de lipire cu aliaj PU 81 face parte dintr-o familie de aparate de îngrijire care a fost concepută pentru tehnologia de execuție industrială, precum și pentru domeniul de reparații și cel de laborator. 

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.814,12 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL582
Adaugă la favorite0
Descriere

Stația de lipire cu aliaj PU 81 face parte dintr-o familie de aparate de îngrijire care a fost concepută pentru tehnologia de execuție industrială, precum și pentru domeniul de reparații și cel de laborator.  Temperatura dorită poate fi setată fără trepte în domeniul cuprins între 150°C - 450°C prin intermediul unui potențiometru rotativ. Atingerea temperaturii preselectate va fi semnalizată prin aprinderea intermitentă a unui LED verde, care servește la controlul optic al setării. Starea de aprins constant semnifică faptul că sistemul se încălzește.

Ciocanul de lipit WSP 80 se evidențiază prin atingerea rapidă și precisă a temperaturii de lipire cu aliaj. Datorită formei sale constructive suple și a unei puteri de încălzire de 80 W, devine posibilă o utilizare universală, de la lucrări de lipire extrem de fine până la cele cu un necesar mare de căldură.

Trecerea dintre corpul de încălzire / senzor și vârful de lipit nu are voie să fie prejudiciată prin murdării, corpuri străine sau deteriorare, deoarece toate acestea au efecte asupra preciziei controlului temperaturii.

Atenție: acordați atenție întotdeauna așezării regulamentare a vârfului de lipit.

Caracteristici tehnice:

 • Alimentare electrică: 230 V
 • Consum de energie: 80 W
 • Clasa de protecție: I
 • Interval de temperatură: 50 °C - 450 °C
 • Precizia temperaturii: ± 9 °C
 • Stabilitatea termică: ± 5 °C
 • Setare: Potențiometru
 • Protecție ESD (Descarcare electrostatică)
 • Egalizare de potențial: prin intermediul unei mufe mamă cu clichet de 3,5 mm (stare de bază cu împământare directă)
 • Dimensiune: 166mm x 115mm x 101mm
 • 1 Canal
Detalii produs
CL582

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare