Categorii

Stația de lipit ERSA i-CON Pico

Stația de lipit ERSA i-CON Pico îndeplinește cerințele utilizatorilor care doresc să își execute sarcinile de lipit într-un mod profesionist.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
1.283,32 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL583
Adaugă la favorite0
Descriere

Stația de lipit ERSA i-CON Pico îndeplinește cerințele utilizatorilor care doresc să își execute sarcinile de lipit într-un mod profesionist. Oferă funcții care sunt esențiale pentru fabricarea industrială, cum ar fi încălzire rapidă   recuperare de căldură, modul stand-by și modul de calibrare. Datorită conceptului simplu și ușor de utilizat al i-CON pico, setările din fabrică asigură o ajustare variabilă a temperaturii de funcționare, precum și setarea timpului de stand-by și a valorii de calibrare.

Stația de lipit este echipată complet cu fierul de lipit pico i-Tool. Acest aparat ultra-ușor și puternic utilizează exact aceeași tehnologie pentru elementul de încălzire ca și cei mai mari frați ai familiei ERSA i-Tool

Caracteristici tehnice:

  • Voltaj: 220 - 240 VAC
  • Max. putere 80 W
  • Interval de temperatură 150°C - 450 °C
  • Instrumente conectabile: i-Tool pico
  • Durată de încălzire aprox. 9 s
  • Dimensiune: 145mm x 80mm x 103mm

 


Detalii produs
CL583

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare