Categorii

Spray curățare KONTAKT WL 100 ml

KONTAKT WL 100ML este un produs de curățat pulverizator pentru toate electronicele.

Universal
Expediere în 8 zile
Zona Import: Europa
74,33 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1423
Adaugă la favorite1
Descriere

KONTAKT WL 100ML este un produs de curățat pulverizator pentru toate electronicele. Solvent amestecat cu 5 componente active pentru a curăța o varietate de murdărie. Curățătorul universal cu un spectru larg de aplicații și o compatibilitate ridicată a materialelor. Se usucă în câteva minute fără a lăsa reziduuri. Se dizolvă poluanți grași și uleioși în mod fiabil, precum și resturi cristaline solubile în apă. Este potrivit pentru suprafețele de contact ale mufelor, potențiometrelor sau releelor, plăcilor de circuit imprimat, componentelor electronice, angrenajelor și motoarelor mecanice fine, carcasă și fitinguri, cutii de comutare și scule. De asemenea, elimină de ex. urme de bilă și semne de pixuri sau reziduuri de polimer resinificat pe echipamentele depozitate.

  • Aspect lichid limpede / incolor
  • Miros ușor
Detalii produs
CL1423

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
8
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare