Categorii

Spray curățare KONTAKT 60 100ML

KONTAKT 60 100ML este un agent de curățare de 100 ml pentru contacte electrice cu aditivi speciali pentru dizolvarea produselor de coroziune.

Universal
Expediere în 8 zile
Zona Import: Europa
57,00 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1424
Adaugă la favorite0
Descriere

KONTAKT 60 100ML este un agent de curățare de 100 ml pentru contacte electrice cu aditivi speciali pentru dizolvarea produselor de coroziune. Kontakt 60 este un ulei de curățare a contactului, care poate fi utilizat pentru restaurarea contactelor electrice corodate, în formă de aerosol este deosebit de potrivit pentru aplicațiile de service, poate fi distribuit economic și precis (cu tub de pulverizare special). În plus față de componentele care dizolvă coroziunea, sprayul conține un amestec de solvenți care îndepărtează de asemenea reziduurile grase sau rășinoase. Problemele cu contactele electrice sunt cauzate, de fapt, nu doar de coroziune, ci și de gaze poluante care formează acoperiri cu o conductivitate electrică scăzută pe suprafețele de contact (polimeri).

Detalii produs
CL1424

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
8
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare