Categorii

Solenoid electromagnetic JF-S0837DL

Acest Solenoid electromagnetic JF-S0837DL DC 12V 1A poate fi folosit pentru blocarea ușilor, dulapurilor sau în multe alte proiecte. În proiectarea anti-furt și șoc, încuietoarea este mai bună decât alte tipuri de încuietori.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
50,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL827
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest Solenoid electromagnetic JF-S0837DL DC 12V 1A poate fi folosit pentru blocarea ușilor, dulapurilor sau în multe alte proiecte. În proiectarea anti-furt și șoc, încuietoarea este mai bună decât alte tipuri de încuietori. După conectarea firelor și atunci când curentul este disponibil, blocarea electrică poate controla deschiderea și închiderea ușii.

Caracteristici tehnice:

  • Material: Fier
  • Rezistent la rupere, durabil, sigur, convenabil de utilizat.
  • Tensiune nominală DC 12V
  • Curent nominal 1A
  • Dimensiune: 6.4cm x 2.3cm x 2.6cm
  • Lungimea cablului: 19cm
Detalii produs
CL827

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare