Categorii

Vezi si alte recomandari

SILICON LABS - CP2200-GQ - Ethernet Controller, MAC & PHY Ethernet Controller, IEEE 802.3, 3.1 V, 3.6 V, TQFP, 48 Pins

SILICON LABS - CP2200-GQ - Ethernet Controller, MAC & PHY Ethernet Controller, IEEE 802.3, 3.1 V, 3.6 V, TQFP, 48 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
122,29 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL106431
Adaugă la favorite0
Descriere
CP2200-GQ este un controler Ethernet pe un singur chip care conține un controller integrat de acces media (MAC) IEEE 802.3 Ethernet, un strat fizic (PHY) 10Base-T și o memorie flash non-volatilă de 8kB. Poate adăuga conectivitate Ethernet la orice microcontroler sau procesor gazdă cu 11 sau mai multe pini de I/O. Busul de interfață paralelă pe 8 biți suportă atât formatele de bus Intel cât și Motorola în mod multiplexat și non-multiplexat. Rata de transfer de date în modul non-multiplexat poate depăși 30Mbps. Memoria flash integrată poate fi utilizată pentru a stoca constante ale utilizatorului, conținutul serverului web sau ca memorie nevolatilă de uz general. Flash-ul este preprogramat în fabrică cu o adresă MAC unică de 48 de biți stocată în ultimele șase locații de memorie. Având adresa MAC unică stocată în CP2200/1, adesea se elimină pasul de serializare din procesul de fabricație a produsului din majoritatea sistemelor integrate. Are patru moduri de alimentare cu diferite niveluri de funcționalitate. Duplex complet/jumătate cu auto-negociere, Detecție și corecție automată a polarității, Retransmisie automată în caz de coliziune, Generare automată a întăririlor și CRC-ului, Suport pentru adresarea MAC de emisie și multicasting, Întrerupere la pachetele primite și Wake-on-LAN, Memorie ISP non-volatilă de 8192 de octeți, Repornire la pornire fără taxă a stivei TCP/IP cu drivere de dispozitiv, Asistent de configurare a stivei TCP/IP, Software de diagnosticare hardware și cod de exemplu, Aplicații: Comunicații și rețele, Senzorizare și instrumentare, Proiectare și dezvoltare integrate.
Produsul Silicon Labs - CP2200-GQ - Ethernet Controller este un controler Ethernet unic care conține un controler media (MAC) IEEE 802.3 Ethernet integrat, un strat fizic (PHY) 10Base-T și o memorie flash non-volatilă de 8kB. Acesta poate adăuga conectivitate Ethernet la orice microcontroler sau procesor host cu 11 sau mai multe pini I/O. Interfața de autobuz paralelă de 8 biți suportă formatele de autobuz Intel și Motorola în mod multiplexat și non-multiplexat. Rata de transfer de date în modul non-multiplexat poate depăși 30Mbps. Memoria flash de pe chip poate fi folosită pentru a stoca constantele utilizatorului, conținutul serverului web sau ca memorie non-volatilă de uz general. Memoria flash este preprogramată de fabrică cu o adresă MAC unică de 48 de biți stocată în ultimele șase locații de memorie. Având o adresă MAC unică stocată în CP2200/1, se elimină adesea etapa de serializare din procesul de fabricație a produselor majorității sistemelor încorporate. Produsul are patru moduri de alimentare cu niveluri variate de funcționalitate, precum și suport pentru duplex complet/half-duplex cu auto-negociere, detecția și corectarea automată a polarității, retransmiterea automată în caz de coliziune și generarea automată a paddingului și CRC-ului. Aceste caracteristici fac din Silicon Labs - CP2200-GQ - Ethernet Controller un produs extrem de versatil, potrivit pentru aplicații în domeniul comunicațiilor și rețelelor, al senzorilor și instrumentației, precum și al proiectării și dezvoltării încorporate.
Detalii produs
CL106431

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
48 ace
Tensiune de alimentare Max
3.6 V
Temperatura de operare Min
-40 °C
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
TQFP
Tensiune de alimentare min
3.1 V
Tip de dispozitiv
Controler Ethernet MAC și PHY
Standarde acceptate
IEEE 802.3

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare