Categorii

Shield Arduino MKR NB 1500

Arduino MKR NB 1500 adaugă comunicare în bandă îngustă proiectului.

Compatibil Arduino
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
526,36 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1230
Adaugă la favorite0
Descriere

Arduino MKR NB 1500 adaugă comunicare în bandă îngustă proiectului. Este alegerea perfectă pentru dispozitivele din locații îndepărtate, fără conexiune la Internet sau în situații în care nu este disponibilă alimentarea (de exemplu, sisteme de monitorizare pe câmp). Această placă este concepută pentru utilizare globală, asigurând benzile 2, 3, 4, 5, 8, 12, 13, 20, 28 (Vodafone, AT&T, T-Mobile USA, Telstra, Verizon).

Detalii produs
CL1230

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Da
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare