Categorii

Senzor umiditate sol pentru micro:bit

Senzorul de umiditate pentru micro:bit este un senzor ce poate fi montat direct pe un micro:bit pentru a monitoriza umiditatea prezentă în sol. Cei doi dinți conductori sunt plasați în sol. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
49,85 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Data disponibilității: 2020-10-14
Cod produs:
CL891
Adaugă la favorite0
Descriere

Senzorul de umiditate pentru micro:bit este un senzor ce poate fi montat direct pe un micro:bit pentru a monitoriza umiditatea prezentă în sol. Cei doi dinți conductori sunt plasați în sol. Apa sau umiditatea din sol va conduce o tensiune analogică care poate fi citită de BBC micro: bit. Senzorul este alimentat de la sursa 3V a plăcii BBC micro: bit. Așezați șuruburile prin orificiile P1, 3V și GND ale senzorului și plăcii BBC, apoi folosiți piulițele M3 pentru a fixa precisă. Alternativ, cablurile de tip crocodil pot fi folosite pentru a conecta plăcile între ele.

Pentru a vă asigura că senzorul de umiditate Prong are o durată de viață lungă și satisfăcătoare, este mai bine să scrieți codul pentru a efectua o verificare a umezelii repetată decât continuu. Atunci când verificarea este efectuată în mod continuu, aceasta provoacă eroziunea rapidă a electrozilor.

Placa de dezvoltare micro:bit nu este inclusă!

Caracteristici tehnice:

  • Măsură nivelurile de umiditate a solului.
  • Se atașează direct la microbit.
  • Poate fi programat cu orice editor micro:bit
  • Dimensiune: 68mm x 53mm x 1.6mm
  • Pachetul conține senzorul, piulițe și șuruburi
  • Alimentat de micro:bit prin conexiuni USB sau JST
Detalii produs
CL891

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare