Senzor umiditate Multicomp HCZ-J3-B

HCZ-J3-B este un senzor de umiditate fără carcasă.

Universal
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
70,80 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1806
Adaugă la favorite0
Descriere

HCZ-J3-B este un senzor de umiditate fără carcasă. Materialul cu electrod terminal utilizează o lipit fără plumb (Sn / Ag / Cu). Acest produs este conform cu directiva RoHS, ceea ce înseamnă că nu s-au utilizat plumb, cadmiu, mercur, crom hexavalent și retardanți specifici pe bază de brom pe bază de brom. Componentele sunt utilizate pentru măsurarea umidității relative, control și afișare. Există multe produse finale care pot fi utilizate. Exemplu Fox climatizor, umidificator, dezumidificator, higrometru, înregistrator, emițător etc.

Caracteristici tehnice:

  • 0 până la 60 ° C Temperatura de funcționare
  • Tensiune de alimentare Max: 1VAC
  • Terminale ale senzorului: prin orificiu
  • Sensibilitate: ± 2%
  • Precizia de detectare: 5%
  • 20% până la 90% RH
Detalii produs
CL1806

Fișă produs

Compatibilitate
Universal
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare