Categorii

Senzor temperatura și umiditate HTU21D

HTU21D este un senzor de umiditate și temperatură digital cu costuri reduse, ușor de utilizat, foarte precis. Acest senzor este ideal pentru detectarea mediului și înregistrarea datelor și este perfect pentru stațiile meteorologice sau pentru sistemele de control al umidității.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
18,22 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL828
Adaugă la favorite1
Descriere

HTU21D este un senzor de umiditate și temperatură digital cu costuri reduse, ușor de utilizat, foarte precis. Acest senzor este ideal pentru detectarea mediului și înregistrarea datelor și este perfect pentru stațiile meteorologice sau pentru sistemele de control al umidității. Există doar patru pini care trebuie conectați pentru a începe să utilizați acest senzor într-un proiect.

Picăturile de apă pot deteriora senzorul. Vă recomandăm să feriți senzorul de condiții extreme în care picăturile de apă pot ajunge în interiorul acestuia.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiunea de alimentare: 1.5V-3.6
  • Interval de măsurare a umidității: 0-100% RH
  • Intervalul de măsurare a temperaturii: -40°C ~ 105°C
  • Consum maxim de energie: 2.7uW
  • Comunicare: I2C
  • Intervalul de precizie a umidității (10% RH până la 95% RH): HTU21D ± 2% RH
  • Timp de măsurare: 50ms
  • Timp de răspuns: 5 s
Detalii produs
CL828

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare