Categorii

Senzor SMD de temperatură P1K0.0805.1FC.B.S

P1K0.0805.1FC.B.S este un senzor de temperatură RTD  într-o construcție FlipChip. Senzorul de temperatură este produs cu tehnologii diferite pentru a se potrivi cerințelor specifice aplicației. 

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
27,41 RON (inclusiv TVA) 48,69 RON Pret promotional valabil in perioada 17.05.2023 - 16.06.2023

27,41 RON este cel mai mic pret la care a fost vândut produsul în ultimele 30 zile.

Cod produs:
CL759
Adaugă la favorite0
Descriere

P1K0.0805.1FC.B.S este un senzor de temperatură RTD  într-o construcție FlipChip. Senzorul de temperatură este produs cu tehnologii diferite pentru a se potrivi cerințelor specifice aplicației. Senzorii de temperatură din pelicule fine prezintă un timp de răspuns foarte scurt datorită masei lor termice scăzute.

În multe sectoare, măsurarea temperaturii este unul dintre cei mai importanți parametri definiți fizic pentru a determina calitatea, siguranța și fiabilitatea produsului.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Rezistență: 1kohm
  • Temperatura: -50°C ~ +150°C
  • Curbă: 3850 ppm / K
  • Rezistența la lipit: 260°C timp de 10s
  • Curent recomandat: 0.3mA
Detalii produs
CL759

Fișă produs

Tip senzor
Temperatura
Tip conexiune
Analogic
Tensiune alimentare
1 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
20 produse din aceeași categorie:
0,30 RON (inclusiv TVA)
Aceste leduri mici de 5mm, dar puternice, se pot folosi împreună cu un microcontroler pentru a genera semnale vizuale în urma executării unei secvențe de cod sau în urma unui eveniment (detectarea unui obstacol de...

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare