Categorii

Senzor SMD de temperatură 1 kohm

Senzor de temperatură cu valoarea de bază 1 kohm, se aplică în domeniul temperaturii de -200°C și + 600°C. Designul minimalist deschide noi aplicații în măsurarea temperaturii și se caracterizează prin multe avantaje. 

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
170,86 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL761
Adaugă la favorite0
Descriere

Senzor de temperatură cu valoarea de bază 1 kohm, se aplică în domeniul temperaturii de -200°C și + 600°C. Designul minimalist deschide noi aplicații în măsurarea temperaturii și se caracterizează prin multe avantaje. Datorită dimensiunilor sale mici, îl puteți folosi în foarte multe aplicații unde spațiul este o caracteristică importantă.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Timp de răspuns extrem de scurt
  • Măsurători precise pe obiecte
  • Excelentă stabilitate pe termen lung
  • Rezistență la vibrații
  • Rezistență: 1kohm
  • Temperatura sensibilă: -200°C ~ +600°C
Detalii produs
CL761

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare