Categorii

Senzor particule praf GP2Y1010AU0F Sharp

GP2Y1010AU0F de la Sharp este un senzor de praf prin sistemul de detectare optică. O diodă cu emisie infraroșie (IRED) și un fototranzistor sunt dispuse în diagonală în acest dispozitiv. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
129,45 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL739
Adaugă la favorite2
Descriere

GP2Y1010AU0F de la Sharp este un senzor de praf prin sistemul de detectare optică. O diodă cu emisie infraroșie (IRED) și un fototranzistor sunt dispuse în diagonală în acest dispozitiv. Detectează lumina reflectată a prafului în aer. În special, este eficient să se detecteze particule foarte fine ca fumul de țigară. De asemenea, poate distinge fumul de praful de casa prin modelul impulsului de tensiune de ieșire. Prezența de praf poate fi detectată prin fotometria unui singur impuls

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Metoda de sensibilizare: Retroreflectivă
  • Consum redus de curent 20mA
  • Tensiune de alimentare: 5VDC
  • Tipul senzorului: praf
Detalii produs
CL739

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare