Categorii

Senzor Obstacole Digital IR

Acest modul este ideal pentru detectarea obstacolelor. Reglarea sensibilității la interferențe fac ca acest modul să fie un candidat ideal pentru orice robot de evitare a obstacolelor sau pentru un sistem de avertizare a intrusilor.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
15,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL817
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest modul este ideal pentru detectarea obstacolelor. Reglarea sensibilității la interferențe fac ca acest modul să fie un candidat ideal pentru orice robot de evitare a obstacolelor sau pentru un sistem de avertizare a intrusilor. Două potențiometre la bord permit ca LED-ul IR să aibă modificări ale luminozității și sensibilitatea detectoarelor să fie variată. Aceasta oferă un mijloc de ajustare a modulului pentru a fi mai sensibil la anumite materiale și la distanțe diferite.

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de lucru: DC 3.3V-5V
  • Curent de lucru: 20mA
  • Proprietăți senzor: Distanța (în infraroșu)
  • Semnal de ieșire: nivel TTL
  • Distanța de detectare: 1cm - 30cm
Detalii produs
CL817

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare