Categorii

Senzor nivel lichid VCS-06

Senzor de nivel al lichidului din seria VCS de tip vertical. Designul permite detectarea nivelelor ridicate sau scăzute de lichid din partea de sus sau din partea inferioară a rezervorului. 

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
81,04 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL720
Adaugă la favorite3
Descriere

Senzor de nivel al lichidului din seria VCS de tip vertical. Designul permite detectarea nivelelor ridicate sau scăzute de lichid din partea de sus sau din partea inferioară a rezervorului. Opțiunea de comutare poate fi închisă sau deschisă în mod normal prin înlăturarea, răsturnarea și remontarea flotorului.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Montaj interior și exterior
  • Presiune de lucru: 1.3 bari
  • Tensiune maximă de comutare: 250VAC
  • Curent de comutare: 1A
  • Putere maximă: 30 wați
  • Interval de temperatură:  -30°C - 110˚C
Detalii produs
CL720

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
7
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare