Dynamic Sales

Categorii

Vezi si alte recomandari

Senzor Magnetic Hall

Acest modul cu iesire digitală se activează atunci când se apropie un magnet de senzor și poate fi folosit ca și întrerupător fără contact, pentru numărarea turațiilor.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
4,54 RON (inclusiv TVA) 7,31 RON Pret promotional valabil in perioada 01.06.2024 - 31.07.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL145
Adaugă la favorite18
Descriere

Acest modul se bazează pe senzorul Hall A3144E  și este proiectat pentru a fi utilizat în aplicații care necesită detectarea câmpului magnetic. Poate fi folosit pentru a detecta viteza, poziția motorului și multe altele.

Dispune de două ieșiri: AO, ieșirea semnalului analogic și DO, ieșirea digitală, după ce a fost trecut printr-un comparator de tensiune. Senzorul Hall transmite o tensiune scăzută când se detectează un câmp magnetic.

Senzorii magnetici Hall au o gamă largă de aplicații, printre care se numără:

 1. Detectarea poziției: Senzorii magnetici Hall pot fi utilizați pentru a detecta poziția unui obiect sau a unei componente mobile în funcție de modificările în câmpul magnetic. Aceasta se aplică, de exemplu, în sistemele de control al ușilor de garaj, în sistemele de control al debitului apei sau în sistemele de control al poziției unui lift.
 2. Detectarea vitezei: Senzorii magnetici Hall pot fi utilizați pentru a măsura viteza unei componente în mișcare, cum ar fi o roată sau un ax. Aceasta este utilă în aplicații precum ABS (sistemul de frânare anti-blocare) în vehicule sau în sistemele de control al vitezei unui motor electric.
 3. Detectarea curentului electric: Senzorii magnetici Hall pot măsura câmpul magnetic generat de curentul electric care trece prin conductor. Această măsurare poate fi utilizată pentru a monitoriza și controla curentul electric într-un circuit sau pentru a proteja împotriva supracurentului într-un dispozitiv.
 4. Detectarea prezenței obiectelor: Senzorii magnetici Hall pot fi utilizați pentru a detecta prezența sau absența obiectelor metalice într-o zonă. Această aplicație este frecventă în sistemele de securitate sau în automatizarea industrială.
 5. Aplicații în electronică: Senzorii magnetici Hall sunt utilizați în diverse aplicații electronice, cum ar fi senzori de comutare, senzori de poziție a cursorului în dispozitivele de tip mouse, senzori de înclinare și multe altele.

Caracteristici tehnice:

 • Ieșire semnal unic
 • Ieșire eficientă a semnalului pentru nivel scăzut
 • Poate fi utilizat pentru detectarea vitezei / poziției motorului și așa mai departe
 • Dimensiune: 32 mm X 11 mm X 20 mm
 • Cip principal: LM393
 • Senzor hall 3144
 • Tensiune de lucru: DC 5V
Detalii produs
CL145

Fișă produs

Greutate (Kg)
0.003
Dimensiune
32 x 11 x 20 mm
Tensiune de lucru
5V
Cip principal
LM393
Senzor
Hall 3144
Pret la cantitate
1
Taguri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare