Categorii

Senzor fotoelectric S15-PA-2-A00-PK

Senzorul tubular M18 din seria S15 cu lungimea carcasei de numai 40 mm, potrivit în special pentru aplicații cu spațiu redus. Seria este disponibilă cu ieșire prin cablu, pentru a maximiza conceptul de dimensiuni reduse, precum și pentru a oferi în același timp cea mai bună flexibilitate de instalare. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
286,64 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL713
Adaugă la favorite0
Descriere

Senzorul tubular M18 din seria S15 cu lungimea carcasei de numai 40 mm, potrivit în special pentru aplicații cu spațiu redus. Seria este disponibilă cu ieșire prin cablu, pentru a maximiza conceptul de dimensiuni reduse, precum și pentru a oferi în același timp cea mai bună flexibilitate de instalare. Senzorul este livrată fără dispozitivul de reglare a sensibilității pentru a ușura și a accelera instalarea. Această caracteristică reduce drastic posibilitatea de a permite operatorului să modifice performanțele senzorului și astfel să garanteze fiabilitate și productivitate majore.

Principalele funcții optice utilizate pe piața industrială sunt disponibile, retroreflex polarizat, retroreflex nepolarizat, proximitate difuză și fascicul. Acești senzori sunt ideali pentru aplicațiile cele mai critice, cu condiții de mediu dure datorită protecției mecanice IP69K.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Carcasă mică de numai 40 mm
  • Fără dispozitiv de reglare a sensibilității
  • Domeniu de detectare Max: 4m
  • Metoda de sensibilizare: Retroreflectivă
  • Tensiune de alimentare DC: 12V -  30V
  • Frecvență de comutare: ≤ 500 Hz
  • Greutate: 75 gr
Detalii produs
CL713

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare