Categorii

Senzor fotoelectric PA18CAT20

PA18CAT20 este un senzor de fascicul fotoelectric într-o carcasă cilindrică de 18 mm. Carcasă compactă și LED de mare putere pentru raportul excelent între performanță și dimensiune. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
276,18 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL712
Adaugă la favorite0
Descriere

PA18CAT20 este un senzor de fascicul fotoelectric într-o carcasă cilindrică de 18 mm. Carcasă compactă și LED de mare putere pentru raportul excelent între performanță și dimensiune. Potențiometrul utilizat pentru reglarea sensibilității face ca senzorii să fie foarte flexibili. Tipul de ieșire este NPN sau PNP, iar funcția de comutare a ieșirii este NO și NC. Senzorul este util în aplicații în care este necesară detectarea de înaltă precizie, precum și dimensiunile mici.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Reglarea sensibilității prin potențiometru
  • Luminii infraroșii modulate (850nm)
  • Indicator LED pentru ieșire, stabilitate și putere ON
  • Temperatura de funcționare -25°C - 60°C
  • Domeniu de detectare Max: 20m
  • Metoda de sensibilizare: Retroreflectivă
  • Tensiune de alimentare DC Max: 10V - 30V
Detalii produs
CL712

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare