*Pozele au caracter informativ și pot apărea mici diferențe

Senzor digital de temperatură și umiditate AM2305

Senzorul digital de temperatură și umiditate AM2305 este un senzor combinat de temperatură și umiditate ce a fost calibrat la ieșirea semnalului digital.

Zona Import: China

Compatibil Arduino

Expediere în: 24h

Cod produs: CL1518


Disponibilitate: lucrăm la actualizarea stocului

64,11 RON
Descriere produs
Detalii

Senzorul digital de temperatură și umiditate AM2305 este un senzor combinat de temperatură și umiditate ce a fost calibrat la ieșirea semnalului digital. Tehnologia de achiziție a modulelor digitale specifice aplicației și tehnologia de detectare a temperaturii și umidității, se asigura că produsele au fiabilitate ridicată și stabilitate excelentă pe termen lung.
Senzorul include un senzor capacitiv componente de măsurarea umdității și un dispozitiv de măsurare a temperaturii DS18B20 și conectat cu un microcontroller de înaltă performanță pe 8 biți. Produsul are o calitate excelentă, răspuns rapid, capacitate anti-interferență, cost și alte avantaje.
Fiecare senzor AM2305 este o cameră de calibrare a umidității extrem de precisă. Coeficienții de calibrare stocați sub forma unui program în memoria OTP, procesarea internă a semnalului de detecție a senzorilor pentru a apela acești coeficienți de calibrare.
Dimensiuni ultra-mici, consum redus de energie, distanță de transmisie a semnalului până la 20 de metri sau mai mult, ceea ce face cea mai bună alegere chiar și pentru cele mai solicitante aplicații într-o varietate de aplicații, atunci produsul duce la un cablu ecranat cu trei nuclee.

Mai multe informații
Mai multe informații
Compatibilitate Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Recenzii
Scrie propria ta recenzie
Faceti recenzie la: Senzor digital de temperatură și umiditate AM2305
Cum evaluezi acest produs? *
  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating General
Etichete produs
Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.