Categorii

Senzor digital de temperatură și umiditate AM2305

Senzorul digital de temperatură și umiditate AM2305 este un senzor combinat de temperatură și umiditate ce a fost calibrat la ieșirea semnalului digital.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
70,52 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL1518
Adaugă la favorite0
Descriere

Senzorul digital de temperatură și umiditate AM2305 este un senzor combinat de temperatură și umiditate ce a fost calibrat la ieșirea semnalului digital. Tehnologia de achiziție a modulelor digitale specifice aplicației și tehnologia de detectare a temperaturii și umidității, se asigura că produsele au fiabilitate ridicată și stabilitate excelentă pe termen lung.
Senzorul include un senzor capacitiv componente de măsurarea umdității și un dispozitiv de măsurare a temperaturii DS18B20 și conectat cu un microcontroller de înaltă performanță pe 8 biți. Produsul are o calitate excelentă, răspuns rapid, capacitate anti-interferență, cost și alte avantaje.
Fiecare senzor AM2305 este o cameră de calibrare a umidității extrem de precisă. Coeficienții de calibrare stocați sub forma unui program în memoria OTP, procesarea internă a semnalului de detecție a senzorilor pentru a apela acești coeficienți de calibrare.
Dimensiuni ultra-mici, consum redus de energie, distanță de transmisie a semnalului până la 20 de metri sau mai mult, ceea ce face cea mai bună alegere chiar și pentru cele mai solicitante aplicații într-o varietate de aplicații, atunci produsul duce la un cablu ecranat cu trei nuclee.

Detalii produs
CL1518

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare