Categorii

Senzor de viteză si presiune al aerului MPXV7002DP

Senzorul de viteză si presiune al aerului MPXV7002DP este un senzor de presiune monolitic de silicon de ultimă generație.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
199,50 RON (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL1662
Adaugă la favorite1
Descriere

Senzorul de viteză si presiune al aerului MPXV7002DP este un senzor de presiune monolitic de silicon de ultimă generație, conceput pentru o gamă largă de aplicații, dar în special cele care utilizează un microcontroler sau un microprocesor cu intrări A / D. Acesta ofera un semnal de ieșire analogic de nivel ridicat exact și proporțional cu presiunea aplicată. MPXV7002DP este proiectat pentru a măsura presiunea pozitivă cat și negativă. În plus, această nouă serie permite măsurarea presiunii până la 7kPa prin fiecare port pentru detectarea presiunii, dar și pentru detectarea vidului.

Caracteristici tehnice:


-  -2 până la 2 kPa (-0,3 până la 0,3 psi).

-   Ieșire 0,5 - 4,5 V

Detalii produs
CL1662

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare