Categorii

Senzor de vibrații MiniSense 100

Minisense 100 este un senzor de vibrații, încărcat de o masă pentru a oferi o sensibilitate ridicată la frecvențe joase. Pinii sunt lipiți și au fost concepuți pentru o instalare ușoară. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
60,48 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL747
Adaugă la favorite0
Descriere

Minisense 100 este un senzor de vibrații, încărcat de o masă pentru a oferi o sensibilitate ridicată la frecvențe joase. Pinii sunt lipiți și au fost concepuți pentru o instalare ușoară. Sunt oferite opțiuni de montare orizontală și verticală, precum și o versiune cu înălțime redusă. Elementul de detectare PVDF robust, flexibil, rezistă la supraîncărcării cu șocuri puternice. Senzorul are o liniaritate și o gamă dinamică excelentă ce poate fi utilizat pentru detectarea vibrațiilor continue sau a impactului.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Sensibilitatea la tensiune: 1.1V
  • Sensibilitate: 260pC / G
  • Frecvența rezonanței 75Hz
  • Impedanță: 60Mohm
  • Linearitate: +/- 1%
  • Capacitate: 244 pF
  • Temperatura de funcționare: -20°C - 60°C
  • Greutate 0.5gr  
Detalii produs
CL747

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare