Categorii

Senzor de Vibrații D7E2

D7E2 este un senzor de vibrații montat pe panou cu structură sigilată și contact STSP-NC. Acest senzor ajută la prevenirea dezastrelor secundare. Se aplică pentru sobe, încălzitoare de ulei și alte aplicații care necesită rezistență la medii dure. 

Compatibil Arduino
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
111,75 RON (inclusiv TVA) 139,14 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL746
Adaugă la favorite2
Descriere

D7E2 este un senzor de vibrații montat pe panou cu structură sigilată și contact STSP-NC. Acest senzor ajută la prevenirea dezastrelor secundare. Se aplică pentru sobe, încălzitoare de ulei și alte aplicații care necesită rezistență la medii dure. Dacă suprafața de montare nu este înclinată, deformarea de la montare poate afecta negativ caracteristicile de funcționare. Nu utilizați o suprafață de montare cu o defecțiune mai mare de 0,3 mm. Utilizați șuruburile de montare M3 și strângeți-le la 0,39 până la 0,59 N · m.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Temperatura de Operare: -25°C - 60°C
  • Tensiune de alimentare: 30V
  • Rezistență la contact: 100mΩ max.
  • Umiditate de lucru: 45% până la 95%
  • Puterea dielectrică 250 VAC, 50/60 Hz timp de 1 min
  • Diametru exterior: 22 mm
  • Grad de protecție IP67
Detalii produs
CL746

Fișă produs

Tip senzor
Accelerometru
Tip conexiune
Analogic
Tensiune alimentare
30 V

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu