Categorii

Senzor de temperatură

Senzor de temperatură
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
10,00 RON (inclusiv TVA) 15,84 RON Prețul tăiat reprezintă cel mai mic preț întreg din ultimele 30 zile. Preț promoțional: 02.12.2021 - 31.12.2021
Cod produs:
CL202
Adaugă la favorite9
Descriere

Descriere:

Senzorul are 3 componente principale pe placa de circuit. Mai întâi, unitatea de senzori din partea frontală a modulului care măsoară zona fizic și trimite un semnal analogic la cea de-a doua unitate, amplificatorul. Amplificatorul amplifică semnalul, în funcție de valoarea rezistentă a potențiometrului, și trimite semnalul la ieșirea analogică a modulului. A treia componentă este un comparator care comută digitalul și LED-ul dacă semnalul se află sub o valoare specifică.

Puteți controla sensibilitatea prin reglarea potențiometrului.

Acest senzor nu prezintă valori absolute (cum ar fi temperatura exactă în °C sau rezistența câmpului magnetic în mT).

Este o măsurătoare relativă: definiți o valoare extremă pentru o anumită situație normală de mediu și un semnal va fi trimis dacă măsurarea depășește valoarea extremă.

Caracteristici tehnice:

  • Gamă temperatură de funcționare: -55°C / +125°C
  • Compatibilitate: Arduino
  • Dimensiuni: 7.0 x 5.0 x 2.0 cm
  • Alimentare: 3.3V - 5V
  • Potențiomentru pentru reglarea sensibilității

Detalii produs
CL202

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare