Categorii

Senzor de măsurare a distanței GP2Y0D805Z0F

GP2Y0D805Z0F este o unitate de măsurare a distanței, compusă dintr-o combinație integrată de detector sensibil pozițional (PSD), IRED (diodă cu emisie infraroșie) și circuit de procesare a semnalului.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
74,37 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod produs:
CL704
Adaugă la favorite0
Descriere

GP2Y0D805Z0F este o unitate de măsurare a distanței, compusă dintr-o combinație integrată de detector sensibil pozițional (PSD), IRED (diodă cu emisie infraroșie) și circuit de procesare a semnalului. Varietatea reflexiei obiectului, temperatura mediului și durata de funcționare nu sunt ușor influențate de detectarea distanței datorită adoptării metodei de triangulare. Tensiunea de ieșire a acestui senzor rămâne ridicată în cazul în care există un obiect în intervalul de distanță specificat. Deci, acest senzor poate fi de asemenea utilizat ca senzor de proximitate.

Datasheet

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de alimentare DC: 2.7V - 6.2V
  • Iesire senzor: digital
  • Metoda de detectare: infraroșu
  • Distanța de detectare 50 m
  • Curent de consum 5mA
  • Toleranță la soare
Detalii produs
CL704

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare