Categorii

Senzor bidirecțional de curent și tensiune

Modulul CJMCU-219 are o interfață I2C cu circuite integrate (IC) bidirecționale, de monitorizare a curentului și a puterii cu consum redus de energie.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
23,55 RON (inclusiv TVA) 29,44 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL180
Adaugă la favorite12
Descriere

Descriere:

Modulul CJMCU-219 are o interfață I2C cu circuite integrate (IC) bidirecționale, de monitorizare a curentului și a puterii cu consum redus de energie. INA219 cu cea mai mare precizie și cea mai mică dimensiune, este folosit pentru a monitoriza scăderea de tensiune. Dispozitivul este disponibil într-un pachet SOT23, folosit pentru citirea curentului digital la laptopuri, surse de alimentare, gestionarea bateriilor și echipamente pentru automobile și telecomunicații.

Pentru detalii și aplicabilitate puteți vizita acest link

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de alimentare: 3V - 5.5V.
  • Rezistor pentru măsurarea curentului: 0.1 ohm 1% 2W
  • Poate măsura curentul până la ±3.2A cu o resoluție ±0.8mA

Detalii produs
CL180

Fișă produs

Greutate (Kg)
0.004
Taguri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
12 produse din aceeași categorie:
50,00 RON (inclusiv TVA)
Cunoști o persoană pasionată de electronică sau de robotică și nu știi ce cadou să-i faci? Îi poți dărui un card cadou pe care poate să-l folosească 1 an de zile ca să-și achiziționeze ce dorește din magazinul nostru...
Produse asemănătoare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu