Categorii

Vezi si alte recomandari

SENSATA / BEI SENSORS - 9108/10 - Measuring Wheel, Polyurethane, 200 mm Circumference, 10 mm Shaft Diameter

SENSATA / BEI SENSORS - 9108/10 - Measuring Wheel, Polyurethane, 200 mm Circumference, 10 mm Shaft Diameter
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
456,24 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95357
Adaugă la favorite0
Descriere
Sensata / BEI Sensors - 9108/10 este o roată de măsurare de înaltă calitate, potrivită pentru o varietate de aplicații industriale. Aceasta are o circumferință maximă de 200 mm și un diametru al arborelui de 10 mm, asigurându-se că poate fi utilizată în diverse medii și condiții de lucru. Roata este fabricată din poliuretan durabil, ceea ce îi conferă rezistență și durabilitate în timp. Produsul este parte a gamei de produse adaptore Multicomp Pro RJ45, iar design-ul său ergonomic îl face ușor de utilizat și de manevrat. Indiferent dacă este utilizată pentru măsurarea distanțelor sau pentru calculul vitezei, roata de măsurare Sensata / BEI Sensors - 9108/10 se va dovedi un instrument de încredere în activitățile dvs. de lucru.
Detalii produs
CL95357

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Diametrul arborelui
10 mm
Circumferinta max
200 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare