Categorii

Vezi si alte recomandari

SEFRAM - SEFRAM9862 - Anemometer, 0m/s to 25m/s, 0 °C, 50 °C, 10% to 90% Relative Humidity, 185 mm

SEFRAM - SEFRAM9862 - Anemometer, 0m/s to 25m/s, 0 °C, 50 °C, 10% to 90% Relative Humidity, 185 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.530,52 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL92164
Adaugă la favorite0
Descriere
Anemometru cu fir incandescent ușor de utilizat, cu măsurători precise ale fluxului de aer și vitezei aerului. Măsoară fluxul de aer sau viteza aerului în conducte. În plus, acest dispozitiv vă va oferi și alte informații, precum temperatura și umiditatea. Tehnologia cu fir incandescent permite măsurători de mare precizie. Eficient pentru analiza performanței sistemului HVAC. Sonda telescopică face dispozitivul ușor de manevrat. Folosit pentru măsurarea fluxului de aer sau vitezei aerului în conducte, măsurarea temperaturii și umidității. Măsurarea vitezei aerului: m/s, km/h, ft/min, mi/h Măsurarea temperaturii (°C / °F), măsurarea umidității (HR%) Măsurarea fluxului de aer (m³/min sau Ft³/min) Ecran LCD mare cu iluminare din spate Funcții Min/max/medie și 2/3Vmax Răspuns rapid Plaja de viteză/flux de la 0 la 25m/s (0 la 5000 ft/min), 0 la 999900m³/min (ft³/min) Lungimea sondei este de 87cm, lungimea firului este de 185cm, greutatea este de 412g Dimensiunile sunt 185 x 65 x 36mm, diametrul sondei este de 16mm (bază) / 9mm (vârf) Alimentat de o baterie de 9V Conținut Anemometru cu fir incandescent, Baterie 9V alcalină x 1 buc, Geantă de transport. Note de subsol Serviciul de calibrare standard certificat este disponibil pentru acest produs. Vizitați pagina noastră de calibrare pentru mai multe detalii.
SEFRAM9862 - Anemometru, 0m/s până la 25m/s, 0 °C, 50 °C, 10% până la 90% umiditate relativă, 185 mm SEFRAM9862 este un anemometru cu fir incalzit usor de utilizat, ce ofera masuratori de precizie ale fluxului de aer si vitezei acestuia. Dispozitivul masoara fluxul de aer sau viteza aerului in conducte si ofera informatii despre temperatura si umiditatea ambientala. Tehnologia cu fir incalzit asigura masuratori precise, fiind eficient pentru analiza performantei sistemelor de ventilatie si climatizare. Sonda telescopica face ca dispozitivul sa fie usor de manevrat, fiind ideal pentru masurarea vitezei si fluxului de aer in conducte, precum si pentru masurarea temperaturii si umiditatii. Anemometrul dispune de afisaj LCD mare, iluminat, functii de minim/maxim/medie si 2/3Vmax, oferind o raspuns rapid. Intervalul de masurare a vitezei/fluxului de aer variaza de la 0 la 25m/s (0 la 5000 ft/min), respectiv de la 0 la 999900m³/min (ft³/min). Sonda are o lungime de 87cm, firul are o lungime de 185cm, iar greutatea este de 412g. Dimensiunile sunt de 185 x 65 x 36mm, iar diametrul sondei este de 16mm (baza) / 9mm (varf). Dispozitivul este alimentat de o baterie de 9V si este inclusa o geanta de transport. Serviciul de calibrare standard este disponibil pentru acest produs. Pentru mai multe detalii, vizitati pagina noastra de calibrare. In concluzie, SEFRAM9862 este un anemometru precis si usor de utilizat, ideal pentru masurarea vitezei si fluxului de aer, temperaturii si umiditatii in diverse aplicatii.
Detalii produs
CL92164

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
50 °C
Înălțime exterioară
185 mm
Lățimea exterioară
65 mm
Adâncime exterioară
36 mm
Gama de viteză a aerului
0m/s până la 25m/s
Interval de umiditate relativă
10% până la 90% umiditate relativă

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

10 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare