Categorii

Vezi si alte recomandari

SEEED STUDIO - 107100001 - Expansion Board, Respeaker Dual Microphone HAT, Raspberry Pi , AI And Voice Applications

SEEED STUDIO - 107100001 - Expansion Board, Respeaker Dual Microphone HAT, Raspberry Pi , AI And Voice Applications
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
117,98 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL89728
Adaugă la favorite0
Descriere
ReSpeaker 2-Mics Pi HAT este o placă de expansiune cu două microfoane pentru Raspberry Pi, proiectată pentru aplicații de inteligență artificială și voce. Utilizatorul poate construi un produs vocal mai puternic și mai flexibil care integrează Amazon Alexa Voice Service, Google Assistant și altele. Placa este dezvoltată pe baza WM8960, un codec stereo cu consum redus de energie. Există 2 microfoane pe ambele părți ale plăcii pentru colectarea sunetelor și dispune de 3 LED-uri RGB APA102, 1 buton de utilizator și 2 interfețe Grove pe placă pentru extinderea aplicațiilor dumneavoastră. Compatibil cu Raspberry Pi (suportă Raspberry Pi Zero, 1B +, 2B, 3B, 3B + și 4) 2 interfețe Grove suportă GPIO și I2C Butonul și LED-ul programabil: un buton și trei LED-uri Codec stereo cu driver de difuzor clasa D Două ieșiri audio: mufă audio de 3,5 mm (ieșire de 40 mW), ieșire difuzor JST2.0 (furnizând 1W la 8 ohmi) Suport pentru captarea vocii de la distanță (până la 3 metri) Dimensiuni: 65mm x 30mm x 15mm Notă: Acest produs nu include placa Pi Zero.
SEEED STUDIO - 107100001 - Expansion Board, ReSpeaker Dual Microphone HAT, Raspberry Pi, AI and Voice Applications SEEED STUDIO - 107100001 - Placă de expansiune, ReSpeaker Dual Microphone HAT, Raspberry Pi, AI și aplicații vocale, este o placă de expansiune cu două microfoane pentru Raspberry Pi, proiectată pentru aplicații de inteligență artificială și voce. Utilizatorii pot construi un produs vocal mai puternic și flexibil care integrează Amazon Alexa Voice Service, Google Assistant, etc. Placa este dezvoltată pe baza WM8960, un codec stereo de consum redus. Există 2 microfoane pe ambele părți ale plăcii pentru colectarea sunetelor și are, de asemenea, 3 LED-uri RGB APA102, 1 buton de utilizator și 2 interfețe Grove încorporate pentru extinderea aplicațiilor dvs. Este compatibil cu Raspberry Pi (suport pentru Raspberry Pi Zero, 1B+, 2B, 3B, 3B+ și 4). Cele 2 interfețe Grove suportă GPIO și I2C. Butonul și LED-ul programabile: un buton și trei LED-uri. Codec stereo cu driver de difuzoare de clasă D. Două prize audio de ieșire: jack audio de 3,5 mm (ieșire de 40 mW), ieșirea difuzorului JST2.0 (furnizând 1W la încărcări de 8ohm). Suport de captare de la distanță (până la 3 metri). Dimensiunea este de 65 mm x 30 mm x 15 mm. Observație: Acest produs nu include placa Pi Zero. Caracteristici: Compatibil cu: Raspberry Pi, Conținutul setului: ReSpeaker HAT. În concluzie, SEEED STUDIO - 107100001 - Expansion Board, ReSpeaker Dual Microphone HAT, Raspberry Pi, AI and Voice Applications este un produs inovator și versatil, ideal pentru proiecte de inteligență artificială și aplicații vocale. Cu caracteristici precum suportul pentru multiple modele Raspberry Pi, microfoane duale și LED-uri RGB, acest produs oferă o soluție completă și eficientă pentru implementarea tehnologiei vocale în diverse aplicații.
Detalii produs
CL89728

Fișă produs

Pentru utilizare cu
Raspberry Pi
Conținutul setului
ReSpeaker HAT

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu