Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - ZPK 8066 NI / SW - Test Accessory, Meter Test Terminal Block, 4mm Test Leads

SCHUTZINGER - ZPK 8066 NI / SW - Test Accessory, Meter Test Terminal Block, 4mm Test Leads
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
66,62 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL95281
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul SCHUTZINGER - ZPK 8066 NI / SW este un accesoriu de testare de înaltă calitate, ideal pentru a fi utilizat cu cablurile de testare de 4 mm. Acest bloc terminal de testare a contorului permite conectarea ușoară și sigură a cablurilor de măsurare pentru a efectua teste precise și fiabile. Cu designul său compact și durabil, acest accesoriu este perfect pentru a fi folosit în diverse aplicații de testare a echipamentelor electrice sau electronice. În plus, produsul face parte din gama de produse Multicomp Pro RJ45, ceea ce asigură compatibilitatea sa cu alte accesorii de testare și măsurare. Cu SCHUTZINGER - ZPK 8066 NI / SW, vei avea întotdeauna rezultate precise și sigure în testarea echipamentelor tale.
Detalii produs
CL95281

Fișă produs

Tip accesoriu
Bloc terminal de testare a contorului
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Cabluri de testare de 4 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare