Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - SPS 7097 NI / SW - Test Accessory, Safety Test Probe Tip, 2mm Test Leads

SCHUTZINGER - SPS 7097 NI / SW - Test Accessory, Safety Test Probe Tip, 2mm Test Leads
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
77,58 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL98649
Adaugă la favorite0
Descriere
Produsul SCHUTZINGER - SPS 7097 NI / SW este un accesoriu de testare sigură, special conceput pentru utilizarea cu cabluri de testare de 2 mm. Acesta are un design compact și ergonomic, fiind prevăzut cu un sfat pentru sonda de testare de siguranță, care facilitează măsurarea corectă și precisă a diferitelor parametri electrici. Fabricat din materiale durabile și de înaltă calitate, acest accesoriu este ideal pentru testarea și diagnoza echipamentelor electrice și electronice, asigurând o conducere sigură și eficientă a curentului electric. Indiferent dacă este folosit în laboratoare, ateliere sau în alte medii profesionale, produsul SCHUTZINGER - SPS 7097 NI / SW își va demonstra utilitatea și fiabilitatea, contribuind la realizarea unor măsurători precise și în condiții de siguranță.
Detalii produs
CL98649

Fișă produs

Tip accesoriu
Sfat pentru sonda de testare de siguranță
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Cabluri de testare de 2 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare