Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - SKPS 6925 NI / RT - Test Accessory, Safety Pincer Clip, 4mm Plug Test Probes

SCHUTZINGER - SKPS 6925 NI / RT - Test Accessory, Safety Pincer Clip, 4mm Plug Test Probes
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
225,09 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL97753
Adaugă la favorite0
Descriere
SCHUTZINGER - SKPS 6925 NI / RT - Test Accessory este un accesoriu de testare de înaltă calitate, potrivit pentru utilizare cu sonde de testare cu dop de 4 mm. Este echipat cu o clema de siguranta pentru a asigura un contact stabil și sigur cu elementele de testare. Designul său compact și durabil îl fac ușor de utilizat și potrivit pentru o varietate de aplicații de testare. Acest produs este un instrument indispensabil pentru profesioniștii care lucrează în domeniul electronic sau electric, oferind siguranță și precizie în timpul procesului de testare. Indiferent dacă este utilizat în laboratoare, în ateliere sau în aplicații de testare de teren, SCHUTZINGER - SKPS 6925 NI / RT - Test Accessory se va dovedi a fi un partener de încredere pentru orice sarcină de testare.
Detalii produs
CL97753

Fișă produs

Tip accesoriu
Clemă de siguranță
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sonde de testare cu dop de 4 mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare