Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - SET 8140 / OBDBU II / 24V / GF / 8 / SW - Test Connector Kit, Set with OBD II Socket

SCHUTZINGER - SET 8140 / OBDBU II / 24V / GF / 8 / SW - Test Connector Kit, Set with OBD II Socket
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
576,68 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85914
Adaugă la favorite0
Descriere
, Lungime cablu: 24V, Material: GF (Polyamide Glass Fiber), Conectori: 8, Culoare: Negru. Setul SCHUTZINGER 8140 / OBDBU II / 24V / GF / 8 / SW este soluția perfectă pentru conectarea rapidă și ușoară a dispozitivelor de testare la portul OBD II al autovehiculelor. Cu ajutorul acestei prize OBD II, puteți efectua diagnoze precise și eficiente, fără a fi nevoie să vă luptați cu cablurile sau să faceți conexiuni complicate. Fabricat din poliamidă cu fibră de sticlă, acest set este extrem de rezistent și durabil, rezistând la uzura și manipulare frecventă. Conținând 8 conectori și având o lungime de 24V, acest set vă oferă o flexibilitate sporită în utilizare și vă ajută să realizați conexiuni rapide și sigure. În plus, designul său compact și culoarea neagră îl fac ușor de identificat și manevrat. Optați pentru SCHUTZINGER 8140 / OBDBU II / 24V / GF / 8 / SW și beneficiați de performanță și fiabilitate în orice situație!
Detalii produs
CL85914

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Conținutul setului
Set cu priză OBD II

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare