Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - SET 8140 / OBDBU II / 24V / GB / 8 / SW - Test Connector Kit, Set with OBD II Socket

SCHUTZINGER - SET 8140 / OBDBU II / 24V / GB / 8 / SW - Test Connector Kit, Set with OBD II Socket
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
576,77 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86184
Adaugă la favorite0
Descriere
și 8 cabluri de testare, Utilizare: Pentru diagnoza și testarea autovehiculelor cu alimentare de 24V, Avantaje: Conectare ușoară și rapidă, Setul include toate componentele necesare pentru testarea eficientă a autovehiculelor cu port OBD II, Rezistență la uzură și durabilitate ridicate, Design compact și portabil, Perfect pentru ateliere auto și profesioniști în domeniul auto. Setul SCHUTZINGER - SET 8140 / OBDBU II / 24V / GB / 8 / SW este soluția ideală pentru diagnoza rapidă și precisă a vehiculelor cu sisteme de alimentare de 24V, oferind o calitate superioară și fiabilitate în utilizare.
Detalii produs
CL86184

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Conținutul setului
Set cu priză OBD II

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare