Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - SET 7471 / OBD II / 24V / GB / 11 / SW - Test Connector Kit, Set with OBD Connector

SCHUTZINGER - SET 7471 / OBD II / 24V / GB / 11 / SW - Test Connector Kit, Set with OBD Connector
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
332,38 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85897
Adaugă la favorite0
Descriere
și 11 adaptoare, Culoare: Negru, Tensiune de lucru: 24V, Conector: RJ45, Destinație: Testarea conectorilor de diagnosticare auto. Produsul SCHUTZINGER - SET 7471 / OBD II / 24V / GB / 11 / SW este un kit esențial pentru mecanicii auto și pasionații de mașini care doresc să diagnozeze rapid și precis problemele mașinilor. Conținând un set variat de adaptoare și un conector OBD, acest set permite conectarea la majoritatea autovehiculelor și efectuarea testelor în mod simplu și eficient. Culoarea sa neagră îl face ușor de identificat în trusa de scule, iar tensiunea de lucru de 24V îl face potrivit pentru majoritatea autovehiculelor. Fie că ești un profesionist în domeniul auto sau doar un pasionat care își întreține singur mașina, acest set va fi un ajutor de neprețuit în efectuarea diagnosticării corecte a autovehiculului tău.
Detalii produs
CL85897

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Conținutul setului
Set cu conector OBD

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare