Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - MSFK B441 / 1 / 100 / SW - Banana Test Lead, 4mm Banana Plug, Shrouded, 4mm Banana Plug, Shrouded, 3.3 ft,

SCHUTZINGER - MSFK B441 / 1 / 100 / SW - Banana Test Lead, 4mm Banana Plug, Shrouded, 4mm Banana Plug, Shrouded, 3.3 ft, 1 m, Black, 8 A
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
172,95 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL71950
Adaugă la favorite0
Descriere
1 manson de siguranță plasat în formă de coș și 1 manson de siguranță plasat în formă de coș cu spațiu pentru a încorpora u cartuș de siguranță (6,3 x 32 mm) asamblate pe un cablu PVC foarte flexibil, dublu izolat de 1mm². Contact nichelat, mânecă din PA 6.6 (poliamidă), lungime de 100 cm, clasificat 1000V CAT IV.
SCHUTZINGER MSFK B441 / 1 / 100 / SW - Banana Test Lead este un cablu de testare de înaltă calitate, ideal pentru utilizarea în domeniul electronic sau electric. Acest produs este echipat cu un conector banana de 4 mm și un mufă de siguranță, oferind o conexiune sigură și stabilă. Cablu dublu izolat flexibil de 1mm² PVC este proiectat pentru a fi rezistent și durabil în condițiile de utilizare frecventă. Contactul nichelat și mânerul din PA 6.6 (poliamidă) asigură o conexiune sigură și fiabilă. Cu o lungime de 1 metru și o tensiune nominală de 1000V CAT IV, acest cablu de testare SCHUTZINGER este potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Culoarea neagră a izolației îl face ușor de identificat în medii aglomerate sau întunecate. Evaluat la 8A, SCHUTZINGER MSFK B441 / 1 / 100 / SW - Banana Test Lead este un produs de încredere și sigur pentru testarea echipamentelor electrice și electronice. Lungimea de 3.3 ft îl face ideal pentru utilizarea în laboratoare sau în câmp, permițând utilizatorilor să lucreze în condiții de confort și siguranță. În concluzie, SCHUTZINGER MSFK B441 / 1 / 100 / SW - Banana Test Lead este o alegere excelentă pentru profesioniștii din domeniul electronic sau electric, oferind performanță, fiabilitate și siguranță în utilizare.
Detalii produs
CL71950

Fișă produs

Voltaj
1 kV
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
8 A
Culoare izolator
Negru
Lungimea cablului - metrică
1 m
Testare conector tip A
ștecher banană de 4 mm, învelit
Lungimea plumbului - Imperial
3.3 ft
Testare conector tip B
ștecher banană de 4 mm, învelit

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare