Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - MSFK B441 / 1 / 100 / RT - Banana Test Lead, 4mm Banana Plug, Shrouded, 4mm Banana Plug, Shrouded, 3.3 ft,

SCHUTZINGER - MSFK B441 / 1 / 100 / RT - Banana Test Lead, 4mm Banana Plug, Shrouded, 4mm Banana Plug, Shrouded, 3.3 ft, 1 m, Red, 8 A
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
172,95 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL78027
Adaugă la favorite0
Descriere
1 mufă cu plasă de siguranță și 1 mufă cu plasă de siguranță cu spațiu pentru încorporarea unui cartuș de siguranță (6,3 x 32 mm) asamblate pe un cablu de PVC dublu izolat, foarte flexibil de 1mm². Contacte nichelate mânecă din PA 6.6 (poliamidă) lungime 100cm clasificat 1000V CAT IV.
Schutzinger MSFK B441 / 1 / 100 / RT este un plumb de testare banana cu mufă de 4 mm, proiectat pentru a oferi o conexiune sigură și fiabilă în aplicații de testare electrică. Acesta este echipat cu un "safety lamella-basket plug" și un mufă de 4 mm cu spațiu pentru a încorpora un cartuș de siguranță (6,3 x 32 mm) asamblat pe un cablu PVC dublu izolat extrem de flexibil de 1 mm². Contactul este placat cu nichel, iar mufa este confecționată din poliamidă PA 6.6. Plumbul are o lungime metrică de 1 metru și o lungime imperială de 3,3 ft, fiind potrivit pentru o varietate de aplicații de testare. Este evaluat pentru o curent maxim de 8 A și un voltaj de 1 kV, fiind clasificat CAT IV 1000V. Cablul este de culoare roșie, ușor de identificat în medii aglomerate. Mufele de 4 mm sunt învelite, oferind o protecție suplimentară împotriva scurtcircuitelor și electrocutării. Schutzinger MSFK B441 / 1 / 100 / RT este un produs de înaltă calitate, fiabil și durabil, care să îndeplinească cerințele profesioniștilor din domeniul electric.Indiferent dacă este utilizat în laborator, în industrie sau în domeniul electronic, acest plumb de testare banana va oferi rezultate precise și sigure în timpul testelor și măsurătorilor electrice.
Detalii produs
CL78027

Fișă produs

Voltaj
1 kV
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
8 A
Culoare izolator
Red
Lungimea cablului - metrică
1 m
Testare conector tip A
ștecher banană de 4 mm, învelit
Lungimea plumbului - Imperial
3.3 ft
Testare conector tip B
ștecher banană de 4 mm, învelit

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare