Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - KWML 7420 / SAK / 1 / 150 - Test Patch Lead, Test Clip x 2, Kelvin Clip, 4.9 ft, 1.5 m, Black, Red, 10 A

SCHUTZINGER - KWML 7420 / SAK / 1 / 150 - Test Patch Lead, Test Clip x 2, Kelvin Clip, 4.9 ft, 1.5 m, Black, Red, 10 A
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
658,47 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70603
Adaugă la favorite0
Descriere
Două mufe unghiulare de siguranță cu lamele și coșuri montate pe un cablu PVC de 1mm², foarte flexibil și dublu izolat, și clema de siguranță Kelvin. Cablul de măsurare Kelvin a fost special dezvoltat pentru măsurarea cu patru fire. Clema de siguranță Kelvin are prindere pentru diametre până la Ø 30mm, contacte nichelate, izolație din PA 6.6 (poliamidă) și lungime de 150cm.
Produsul SCHUTZINGER - KWML 7420 / SAK / 1 / 150 - Test Patch Lead, Test Clip x 2, Kelvin Clip este o soluție ideală pentru măsurarea precisă a curentului electric în diferite aplicații. Acest cablu de măsurare este echipat cu două cleme de testare cu lamelă de siguranță, montate pe un cablu PVC dublu izolat de 1 mm², extrem de flexibil. Clipul de siguranță Kelvin facilitează măsurarea cu patru fire și este prevăzut cu cleme cu mâner până la Ø 30mm, contacte nichelate și izolație din poliamidă. Cu o lungime de 1.5 metri, acest cablu de măsurare este potrivit pentru diverse aplicații de testare și măsurare. Cu o evalure a curentului de 10A și un voltaj maxim de 60VDC, este un instrument fiabil și sigur pentru profesioniști din domeniul electronic. Cablu este disponibil în culori de izolator negru și roșu, facilitând identificarea rapidă a conexiunilor. Cu o lungime imperială de 4.9 ft, acest cablu de măsurare este versatil și ușor de utilizat în diverse situații de testare. În concluzie, SCHUTZINGER - KWML 7420 / SAK / 1 / 150 - Test Patch Lead, Test Clip x 2, Kelvin Clip este adăugarea perfectă pentru trusa de instrumente a unui profesionist din domeniul electronic, oferind precizie, fiabilitate și ușurință în utilizare.
Detalii produs
CL70603

Fișă produs

Voltaj
60 VDC
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
10 A
Culoare izolator
Negru, Roșu
Lungimea cablului - metrică
1.5 m
Testare conector tip A
Test Clip x 2
Lungimea plumbului - Imperial
4.9 ft
Testare conector tip B
Kelvin Clip

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare