Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHUTZINGER - DI VSFK 8500 / SIL 1 / 200 / RT - Test Patch Lead, Banana , 4mm Stackable Banana Plug, Shrouded, 4mm Stac

SCHUTZINGER - DI VSFK 8500 / SIL 1 / 200 / RT - Test Patch Lead, Banana , 4mm Stackable Banana Plug, Shrouded, 4mm Stackable Banana Plug, Shrouded
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
132,87 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL72074
Adaugă la favorite0
Descriere
Două prize de siguranță cu lamelă-coș asamblate cu priză în linie pe un cablu flexibil dublu izolat de 1mm² din silicon. Design subțire cu dimensiunea de 10mm. Mufele sunt compuse din material listat UL contacte placate cu nichel, mufe din PA 6.6 (UL94-V2) Tensiune nominală de 1000V CAT II, curent nominal de 16A. Lungime de 100cm.
Produsul SCHUTZINGER - DI VSFK 8500 / SIL 1 / 200 / RT - Test Patch Lead, Banana, 4mm Stackable Banana Plug, Shrouded este un cablu de testare de înaltă calitate, ideal pentru utilizarea în laboratoare, ateliere sau în domeniul electronic. Acest cablu este echipat cu două mufe de siguranță lamelare în formă de coș, cu un soclu în linie, montate pe un cablu de silicon dublu izolat, extrem de flexibil, de 1mm². Designul subțire cu dimensiunea grilei de 10mm asigură o manipulare ușoară și comoditate în utilizare. Mânerele sunt compuse din material listat UL, iar contactele nichelate și mânerele PA 6.6 (UL94-V2) sunt garanția unei calități ridicate. Acest cablu are o tensiune nominală de 1000V CAT II și o curent nominal de 16A, ceea ce il face potrivit pentru o varietate de aplicații de testare. Cu o lungime de 100cm, acest cablu oferă o flexibilitate și libertate de mișcare în timp ce efectuați testele necesare. Caracteristicile produsului includ o evaluare a curentului de 16A, lungimea cablului metric de 2m, tensiunea de 1kV, culoarea izolatorului de culoare roșie și conectorul de tip banana stivuibil de 4mm învelit. Acest produs este un instrument valoros pentru profesioniștii din domeniul electronic sau pentru pasionații de bricolaj care doresc să efectueze teste precise și sigure.
Detalii produs
CL72074

Fișă produs

Voltaj
1 kV
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
16 A
Culoare izolator
Red
Lungimea cablului - metrică
2 m
Testare conector tip A
Ștep banană stivuibil de 4 mm, învelit
Lungimea plumbului - Imperial
6.6 ft
Testare conector tip B
Ștep banană stivuibil de 4 mm, învelit

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare