Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHMERSAL - BPS33 - Switch Actuator, Safety Sensors

SCHMERSAL - BPS33 - Switch Actuator, Safety Sensors
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
202,04 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL83699
Adaugă la favorite0
Descriere
BPS33 este un actuator pentru carcasă GRP pentru comutatorul magnetic codat din seria BNS 33. Aplicații industriale.
Schmersal BPS33 este un actuator cu carcasa GRP pentru comutatoarele magnetice codate din seria BNS 33. Acest produs este folosit în special în industrie și este compatibil cu senzorii de siguranță. Unul dintre avantajele acestui produs este gama sa largă de utilizare, acesta putând fi utilizat cu senzorii de siguranță. Mai mult decât atât, acest actuator este durabil și rezistent, fiind fabricat din materiale de înaltă calitate care îi conferă o durată lungă de viață. Schmersal BPS33 este proiectat pentru a asigura securitatea lucrătorilor în medii industriale, iar instalarea sa simplă și ușoară îl face potrivit pentru diverse aplicații industriale. De asemenea, acest produs este fiabil și oferă protecție împotriva apariției incidentelor sau accidentelor la locul de muncă. Prin utilizarea acestui actuator, companiile pot îmbunătăți siguranța locului de muncă și pot respecta normele și reglementările în vigoare. De asemenea, aceste dispozitive pot contribui la reducerea costurilor generate de potențialele accidente de muncă, protejând atât angajații, cât și echipamentele și infrastructura. În concluzie, Schmersal BPS33 este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a asigura securitatea locului de muncă în medii industriale. Cu o gamă largă de utilizare și o durabilitate ridicată, acest produs este o alegere excelentă pentru companiile care pun accent pe siguranță și eficiență în activitatea lor.
Detalii produs
CL83699

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Senzori de siguranță

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare