Categorii

Vezi si alte recomandari

SCHMERSAL - AZ17/170-B1 - Switch Actuator, AZ 17 Series

SCHMERSAL - AZ17/170-B1 - Switch Actuator, AZ 17 Series
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
103,07 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL84035
Adaugă la favorite0
Descriere
AZ17/170-B1 este o cheie de acționare dreaptă și rigidă pentru comutatorul de siguranță AZM170. Este potrivită în special pentru uși glisante. Rază minimă de acționare de 140mm. Aplicații industriale.
Produsul SCHMERSAL - AZ17/170-B1 - Switch Actuator, din seria AZ 17, este un cheie de acţionare dreaptă şi rigidă pentru comutatorul de siguranță AZM170. Acesta este potrivit în mod deosebit pentru uşi glisante, cu un minim de 140mm pentru raza de acționare. Aplicațiile pentru acest produs sunt în domeniul industrial. Switch Actuator-ul SCHMERSAL se caracterizează prin calitate și fiabilitate. Este conceput pentru a asigura siguranța și securitatea în medii industriale, utilizat în special pentru protejarea angajaților împotriva accidentelor și incidentelor nedorite. Fiind o componentă esențială în sistemele de siguranță, acesta este proiectat pentru a funcționa eficient și constant în medii de lucru exigente. Produsul este parte a gamei de produse SCHMERSAL, cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Este un adaptor Multicomp Pro RJ45, potrivit pentru utilizarea cu seria AZ 17. Prin instalarea acestui switch actuator, se asigură funcționarea corectă a comutatorului de siguranță, protejând întregul sistem împotriva intrărilor neautorizate sau a altor situații de risc. În concluzie, SCHMERSAL - AZ17/170-B1 - Switch Actuator, este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a asigura siguranța și securitatea în mediul industrial. Cu caracteristici precum gama largă de produse și adaptabilitatea la diverse aplicații, acest switch actuator este o alegere excelentă pentru protejarea personalului și a echipamentelor industriale.
Detalii produs
CL84035

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Seria AZ 17

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare