Categorii

Vezi si alte recomandari

ROHM - RLD84PZJ2-00A - Laser Diode, 842 nm, 3 Pins, Metal Can, 220 mW, Class 3B

ROHM - RLD84PZJ2-00A - Laser Diode, 842 nm, 3 Pins, Metal Can, 220 mW, Class 3B
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
218,17 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL71214
Adaugă la favorite0
Descriere
Diodă laser cu mod unic invizibil de 840nm, cu tijă metalică Φ5.6 pentru senzorul de mișcare pentru controlul gesturilor, senzorul de adâncime 3D. Acest dispozitiv este clasificat ca produs laser de clasă Ⅲb, emițând radiații laser invizibile. Expunerea directă trebuie evitată și niciodată nu trebuie să te uiți la suprafața de emisie.
ROHM - RLD84PZJ2-00A - Laser Diode, 842 nm, 3 Pins, Metal Can, 220 mW, Class 3B este o diodă laser de unic mod invizibilă de 840nm, ideală pentru senzorii de mișcare pentru controlul gestual, senzorii de adâncime 3D. Acest dispozitiv este clasificat ca produs laser de clasa Ⅲb, emițând radiații laser invizibile. Expunerea directă trebuie evitată și niciodată să nu te uiți la suprafața emițătoare. Cu o evaluare curentă de 250 mA și o putere de ieșire de 220 mW, această diodă laser oferă o performanță fiabilă într-o gamă largă de aplicații. Stilul carcasei diodei este un bidon de metal, asigurând o protecție adecvată împotriva factorilor externi dăunători. Cu o temperatură de operare minimă de -10 °C și maximă de 60 °C, RLD84PZJ2-00A poate fi utilizat în diverse medii cu temperaturi variabile. Lungimea de undă de 842 nm și clasa laser de 3B asigură o performanță superioară în aplicațiile care necesită o precizie înaltă. Cu 3 pini disponibili pentru conectare, această diodă laser poate fi ușor integrată în diferite proiecte și aplicații. In concluzie, ROHM - RLD84PZJ2-00A - Laser Diode, 842 nm, 3 Pins, Metal Can, 220 mW, Class 3B reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție fiabilă și precisă în domeniul laserelor.
Detalii produs
CL71214

Fișă produs

Putere de ieșire
220 mW
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
250 mA
Stilul carcasei diodei
Bidon de metal
Temperatura de operare Max
60 °C
Nr. de ace
3 ace
Temperatura de operare Min
-10 °C
Lungime de undă Tip
842 nm
Clasa laser
Clasa 3B

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare