Categorii

Vezi si alte recomandari

ROHM - LM4565FVT-GE2 - Operational Amplifier, 2 Channels, 10 MHz, 5 V/µs, 4V to 36V, ± 2V to ± 18V, TSSOP, 8 Pins

ROHM - LM4565FVT-GE2 - Operational Amplifier, 2 Channels, 10 MHz, 5 V/µs, 4V to 36V, ± 2V to ± 18V, TSSOP, 8 Pins
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
12,57 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70565
Adaugă la favorite0
Descriere
Cererea pe piață pentru acest produs a condus la o extindere a termenelor de livrare. Datele de livrare pot să varieze. Produsul este scutit de reduceri.
ROHM LM4565FVT-GE2 este un amplificator operațional de mare performanță, potrivit pentru o varietate de aplicații. Cu o lățime de bandă de 10 MHz și un rată de viteză de 5 V/μs, acest amplificator este ideal pentru aplicații care necesită o reproducere precisă a semnalului într-un interval larg de frecvențe. Cu o tensiune de compensare de intrare de doar 500 μV și un curent de polarizare de intrare de 70 nA, ROHM LM4565FVT-GE2 oferă o performanță excelentă în ceea ce privește zgomotul și consumul de energie. Gama extinsă de tensiune de alimentare, de la 4V la 36V, permite utilizarea acestui amplificator într-o varietate de aplicații cu cerințe diferite de tensiune. Cu două canale și o carcasă compactă TSSOP cu 8 pini, ROHM LM4565FVT-GE2 este ușor de integrat în design-uri complexe. Temperatura de operare extinsă, de la -40°C la 85°C, face acest amplificator potrivit pentru aplicații în medii dificile. În concluzie, ROHM LM4565FVT-GE2 este un amplificator operațional versatil, cu performanțe excelente și o gamă largă de caracteristici care îl fac potrivit pentru o varietate de aplicații din domeniul electronicelor. Este o alegere excelentă pentru proiectele care necesită un amplificator de înaltă calitate și fiabilitate.
Detalii produs
CL70565

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
85 °C
Nr. de ace
8 ace
Temperatura de operare Min
-40 °C
Nr. canale
2 canale
Montare IC
Montaj de suprafață
Carcasă/Pachet IC
TSSOP
Gama de tensiune de alimentare
4V la 36V, ± 2V la ± 18V
Slew Rate Typ
5 V/µs
Tensiune de compensare de intrare
500 µV
Curent de polarizare de intrare
70 nA
Tip amplificator
Scop general
Câștigați lățime de bandă
10 MHz

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare