Categorii

Vezi si alte recomandari

ROHM - BC847BHZGT116 - Bipolar (BJT) Single Transistor, NPN, 45 V, 100 mA, 350 mW, SOT-23, Surface Mount

ROHM - BC847BHZGT116 - Bipolar (BJT) Single Transistor, NPN, 45 V, 100 mA, 350 mW, SOT-23, Surface Mount
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1,71 RON (inclusiv TVA)
Cantitatea minimă pentru a comanda acest produs este de 5.
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70509
Adaugă la favorite0
Descriere
Note de subsol: Acest produs este disponibil pentru evaluare și proiectare. Vă rugăm să contactați biroul local ROHM atunci când planificați să aprobați acest dispozitiv.
ROHM - BC847BHZGT116 este un tranzistor bipolar NPN, proiectat pentru a oferi performanțe excelente în aplicațiile dumneavoastră. Acesta poate opera la o tensiune maximă de 45V și un curent continuu de 100 mA, având o putere de disipare de 350 mW. Tranzistorul BC847BHZGT116 are o frecvență de tranziție de 200 MHz, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații de mare viteză. Cu un câștig curent DC hFE minim de 200 hFE, acesta oferă o amplificare fiabilă a semnalului. Produsul are o polaritate NPN și este potrivit pentru montaj de suprafață. Stilul de carcasă SOT-23 face ca acest tranzistor să fie ușor de integrat în designurile dumneavoastră. De asemenea, tranzistorul BC847BHZGT116 este certificat conform standardului AEC-Q101, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații din domeniul auto. Cu o temperatură maximă de operare de 150°C, acesta poate fi utilizat în condiții de temperatură ridicate fără probleme. Cu un număr de 3 pini și clasificat MSL 1 - Nelimitat, acest tranzistor este perfect pentru aplicațiile în care fiabilitatea și performanța sunt vitale. Pentru mai multe informații și pentru a evalua și proiecta cu acest tranzistor, vă rugăm să contactați sediul local ROHM.
Detalii produs
CL70509

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
150 °C
Calificare
AEC-Q101
Nr. de ace
3 ace
MSL
MSL 1 - Nelimitat
Disiparea puterii
350 mW
Montarea tranzistorului
Montaj de suprafață
Stil carcasă tranzistor
AZI-23
Frecvența de tranziție
200 MHz
Polaritatea tranzistorului
NPN
Colector Tensiune emițător Max
45 V
Câștig curent DC hFE Min
200 hFE
Curentul colector continuu
100 mA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare