Categorii

Vezi si alte recomandari

ROHDE & SCHWARZ - RT-ZA12 - Environmental Test Probe, Temperature, R&S RTH1002 & RTH1004 Scope Rider Oscilloscope

ROHDE & SCHWARZ - RT-ZA12 - Environmental Test Probe, Temperature, R&S RTH1002 & RTH1004 Scope Rider Oscilloscope
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.746,98 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70771
Adaugă la favorite0
Descriere
Sondă de temperatură PT100 pentru utilizare cu osciloscopurile RTH1002 și RTH1004
ROHDE & SCHWARZ - RT-ZA12 - Environmental Test Probe, Temperature, R&S RTH1002 & RTH1004 Scope Rider Oscilloscope este o sondă de temperatură PT100, ideală pentru utilizarea cu osciloscopurile RTH1002 și RTH1004. Este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniul electronic. Principala caracteristică a acestui produs este gama sa extinsă de funcții, ce includ măsurarea temperaturii în diverse aplicații. Această sondă de testare este extrem de precisă și fiabilă, oferind rezultate precise și consistente. Cu ajutorul acestei sonde, utilizatorii pot monitoriza și analiza temperatura în timp real, pentru a identifica orice fluctuații sau anomalii. ROHDE & SCHWARZ - RT-ZA12 - Environmental Test Probe, Temperature, R&S RTH1002 & RTH1004 Scope Rider Oscilloscope este un instrument versatil și ușor de utilizat, potrivit pentru diverse aplicații de testare și măsurare. Este compatibil cu osciloscopurile R&S RTH1002 și RTH1004, oferind o soluție completă pentru necesitățile dumneavoastră în domeniul electronic. În concluzie, ROHDE & SCHWARZ - RT-ZA12 - Environmental Test Probe, Temperature, R&S RTH1002 & RTH1004 Scope Rider Oscilloscope este un produs de înaltă calitate, ce vă va ajuta să efectuați măsurători precise și detaliate ale temperaturii. Cu ajutorul acestei sonde de testare, veți putea să vă îmbunătățiți procesele de testare și să obțineți rezultate fiabile și consistente.
Detalii produs
CL70771

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Osciloscopul R&S RTH1002 & RTH1004 Scope Rider
Funcțiile sondei de testare
Temperatura

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare