Categorii

Vezi si alte recomandari

RENESAS - TW8819-NA2-CR - ULTRA LOW COST LCD CTRL, WFQFN-48, SMD

RENESAS - TW8819-NA2-CR - ULTRA LOW COST LCD CTRL, WFQFN-48, SMD
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
67,41 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL70219
Adaugă la favorite0
Descriere
IC-ul TW8819-NA2-CR de la Renesas este un controler LCD de ultimă generație, proiectat pentru a oferi o performanță excelentă la un preț extrem de accesibil. Cu un număr impresionant de 48 de ace și o carcasă compactă WFQFN-48, acest IC este ideal pentru aplicații care necesită un control precis al ecranului LCD. Cu o tensiune maximă de alimentare de 3.3V, acest controler LCD poate fi integrat ușor în diverse sisteme electronice, oferind o funcționalitate impecabilă și o calitate superioară a imaginii. TW8819-NA2-CR este soluția perfectă pentru proiectele care necesită un control LCD eficient și fiabil, fără a compromite performanța sau costul. Cu Renesas TW8819-NA2-CR, veți obține rezultate remarcabile la un preț accesibil.
Detalii produs
CL70219

Fișă produs

Nr. de ace
48 ace
Tensiune de alimentare Max
3.3 V
Carcasă/Pachet IC
WFQFN
Tip IC
Controler LCD

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

9 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare