Categorii

Releu 1 canal Wemos D1 mini

Acest releu este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu plăcile de dezvoltare WeMos mini & mini Pro ESP8266.
Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
25,00 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL448
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest releu este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu plăcile de dezvoltare WeMos mini & mini Pro ESP8266. Adăugarea acestei piese la placa de dezvoltare WeMos mini vă oferă posibilitatea de a comuta dispozitive de înaltă tensiune sau de mare putere de la un singur pin digital. Pe lângă acest releu cu 1 canal, mai primiți și un set de pini care pot fi opțional montați, pentru a permite plăcii să fie ușor de inserat și scos din Wemos D1 mini.

Deși acest modul este destinat pentru a fi utilizat împreună cu plăcile de dezvoltare Wemos, acesta poate fi, de asemenea, folosit ca un modul de releu independent, care necesită o singură sursă de alimentare de 5V și un pin digital (compatibil 5V & 3.3V).

 

Caracteristici tehnice:

  • Releu cu 1 canal
  • 4 x pini mamă
  • 2 x pini tată
  • Tensiune de operare: 5V

Detalii produs
CL448

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
24h
Zona Import
China

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare