Categorii

Vezi si alte recomandari

RASPBERRY-PI - CPRP010-W - Audio / Video Cable Assembly, HDMI Plug, HDMI Plug, 3.28 ft, 1 m, White

RASPBERRY-PI - CPRP010-W - Audio / Video Cable Assembly, HDMI Plug, HDMI Plug, 3.28 ft, 1 m, White
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
45,22 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL68749
Adaugă la favorite0
Descriere
Conector HDMI la conector HDMI compatibil cu Raspberry Pi 3 și toate modelele anterioare de Raspberry Pi. Blindaj cu trei straturi pentru o performanță mai bună a conectivității WiFi și Bluetooth a Raspberry Pi 3. HDMI 2.0 cu Ethernet și canal de returnare audio. Conectori OFC placati cu nichel. Licențiat oficial de către fundația Raspberry Pi.
Raspberry-PI CPRP010-W - Audio / Video Cable Assembly, HDMI Plug, HDMI Plug, 1 m, Alb este un cablu HDMI care este compatibil cu Raspberry Pi 3 și toate modelele anterioare de Raspberry Pi. Acest cablu este prevăzut cu un strat triplu de blindaj pentru o performanță mai bună din conexiunea WiFi și Bluetooth a lui Raspberry Pi 3. Cablul HDMI 2.0 este echipat cu Ethernet și canal de returnare audio, iar conectorii sunt placati cu nichel și realizati din cupru cu conductibilitate ridicată. Acest produs este oficial licențiat de către Fundația Raspberry Pi și promite o calitate superioară și compatibilitate perfectă cu dispozitivele Raspberry Pi. Cablul HDMI are o lungime de 1 metru sau 3.28 ft, fiind ideal pentru a conecta Raspberry Pi-ul la un televizor sau un monitor pentru a viziona conținut multimedia în cea mai bună calitate posibilă. Cablul HDMI Raspberry-PI CPRP010-W este un accesoriu esențial pentru orice posesor de Raspberry Pi care dorește o conectivitate optimă și o experiență de vizionare a conținutului multimedia fără întreruperi sau distorsiuni. Cu acest cablu de înaltă calitate, vei putea să te bucuri de imagini clare și sunet de înaltă fidelitate atunci când folosești Raspberry Pi-ul tău pentru a viziona filme, jocuri sau alte tipuri de conținut multimedia.
Detalii produs
CL68749

Fișă produs

Gamă de produse
Cabluri HDMI oficiale Raspberry Pi
Lungimea cablului - metric
1 m
Lungimea cablului - Imperial
3.28 ft
Tip conector B
Mufă HDMI
Tip conector A
Mufă HDMI
Culoarea jachetei
alb
Conector la conector
Mufă HDMI la mufa HDMI

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare